Houten Kozijnen Expert lanceert nieuwe website

Al jarenlang adviseert Houten Kozijnen Expert dagelijks vele particulieren en bedrijven bij de aanschaf en reparatie van kozijnen. Het bedrijf is, doordat het samenwerkt met locale ondernemers, actief in heel Nederland. Omdat de onderneming, en haar partners, graag door lokale potentiële klanten gevonden wil worden heeft het een site ontwikkeld die juist gericht is op deze lokale vindbaarheid. Typ “houten kozijnen” en uw woonplaats in en de kans is groot dat deze website hoog ik Google staat genoteerd.

Op basis van onderzoek

Houten kozijnen Expert is gerealiseerd aan de hand van een onderzoek waaruit gebleken is dat het MKB de middelen niet in huis heeft om een website op te stellen die goed gevonden wordt in Google. Deze website biedt kozijnenboeren daarom de gelegenheid om zich hierbij aan te sluiten en lokale offerteaanvragen te ontvangen.

De werkwijze

Het systeem is doeltreffend en effectief. Houten Kozijnen Expert zorgt ervoor dat het lokaal goed vindbaar is. De consument doet één offerteaanvraag op de website en ontvangt meerdere offertes in huis van kozijnenhandelaren in de regio. Hieruit kan de consument kiezen voor de meest aantrekkelijke offerte en besparen op de aanschaf van een kozijn. De doelstelling van het nieuwe initiatief van het bedrijf is het ontzien van het MKB op het gebied van online vindbaarheid. De aangesloten ondernemer betaalt alleen voor de offerteaanvraag die het ontvangt. Zijn er geen aanvragen? Dan betaalt de ondernemer niets. Een aantrekkelijke no-cure, no-pay werkwijze.

Interesse in deelname?

Bent u een bedrijf en heeft u interesse in het ontvangen van (lokale) offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via info(at)houtenkozijnen-expert.nl.

Comments are closed.