houten kozijnen offerte

Vergelijk aanbieders en bespaar tot 35%!
Maak gratis en vrijblijvend gebruik van de service van Houten Kozijnen Expert en bespaar op de aanschaf.

Houten dakkapel

Bij de keuze voor een dakkapel kunt u gaan voor verschillende materialen, zoals de houten variant of het type van kunststof. Een houten dakkapel biedt echter vele handige voordelen ten opzichte van de andere materiaalsoorten. Zo is het gemakkelijk over te schilderen, zodat u het uiterlijk van uw dakkapellen zo nu en dan kunt veranderen. Houten Kozijnen Expert is specialist op het gebied van deze zaken en onze medewerkers kunnen u uiterst goed van dienst zijn bij diverse installatiewerkzaamheden.

Gemakkelijk overschilderen

Hout als materiaaltype brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Zoals al eerder genoemd, is dit materiaal gemakkelijk over te schilderen. Naast het uiterlijke voordeel is overschilderen ook bijzonder goed voor de isolatie van uw woning. Bij iedere overschilderbeurt wordt de isolatiewaarde verhoogt en verlengt u de levensduur van het materiaaltype.

Zeer betaalbaar

Een ander voordeel is de unieke prijs-kwaliteitverhouding. Voor een houten dakkapel betaalt u relatief zeer weinig, terwijl u er veel voor terugkrijgt. Hout is namelijk een bijzonder goed isolerend materiaal en is ook nog eens uiterst robuust. Bovendien is het materiaal zeer flexibel met betrekking tot uw dakkapelwensen: het valt namelijk te maken in iedere gewenste afmeting.

In het geval van houten materialen betaalt u €3.300,- voor prefabopties en €4.100,- voor op maat gemaakte ontwerpen. Voor kunststofmateriaal zijn de kosten respectievelijk €3.800,- voor prefab en €4.800,- voor op maat gemaakt. Als u kiest voor polyester, bedragen de prefabkosten €5.000,-, maar op maat gemaakte polyester producten zijn helaas niet beschikbaar. Voor zinkmateriaal bedragen de prefabkosten €5.250,-, en op maat gemaakte zinkproducten zijn ook niet mogelijk.

Op deze pagina van De 10 Beste leest u meer over de kosten van een dakkapel.

Gerenommeerde kwaliteitsservice

Bij Houten Kozijnen Expert bent u verzekerd van kwaliteitsservice door een gerenommeerd bedrijf. Onze mensen zorgen ervoor dat de installatie van uw houten dakkapel op een vakkundige wijze wordt voltrokken en dat u snel kunt genieten van de nieuwe kapel op uw dak. Doe een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag door het contactformulier in te vullen. Wij informeren en adviseren u graag over de opties bij u thuis!

 

Vergelijk leveranciers op kwaliteit, prijs en service en bespaart tot 35% op uw investering. Snel, makkelijk en vrijblijvend!

Offertes vergelijken

Comments are closed.