houten kozijnen offerte

Vergelijk aanbieders en bespaar tot 35%!
Maak gratis en vrijblijvend gebruik van de service van Houten Kozijnen Expert en bespaar op de aanschaf.

Dubbel glas

De beste manier om uw huis te isoleren is door het toepassen van dubbel glas. Dit glastype bestaat uit twee verschillende glasplaten die in luchtdichte verbinding met elkaar staan. Doordat er een klein stukje lucht tussen de platen zit, is de isolatiewaarde bovengemiddeld hoog. Dit biedt vele handige voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Houten Kozijnen Expert is uw partner in de professionele installatie van dubbel glas!

Soorten

Er zijn diverse soorten op de markt, die allen een verschillende isolatiewaarde hebben. Hoe lager echter de U-waarde, hoe beter de glassoort isoleert. U kunt kiezen uit de volgende glassoorten:

  • Standaard dubbel glas
  • HR
  • HR+
  • HR++
  • HR+++

Hierover geldt de simpele regel: HR isoleert beter dan de reguliere glastypen en HR+++ is hiervan de best isolerende optie.

Voordelen

Er zitten veel voordelen verbonden aan deze glastypen. Door de hogere isolatie komt er minder koude lucht binnen in huis en kunt u lager gaan stoken, waardoor u bespaart op energiekosten en het milieu spaart. Bovendien heeft u minder last van geluiden van buiten, werken de glassoorten als perfecte zonwering en bieden ze de perfecte bescherming tegen inbrekers en vandalen. Het is namelijk bijzonder ingewikkeld om deze glasconstructies kapot te krijgen.

Vakkundige service

Houten Kozijnen Expert is erin gespecialiseerd om u op een vakkundige manier te helpen bij het plaatsen van uw dubbel glas. Wij zorgen voor snel en duidelijk werk en werken met de beste specialisten en de fijnste materialen. Wilt u meer weten over ons kwaliteitswerk en onze voordelige tarieven? Vraag dan een gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij staan voor u klaar!

 

Vergelijk leveranciers op kwaliteit, prijs en service en bespaart tot 35% op uw investering. Snel, makkelijk en vrijblijvend!

Offertes vergelijken

Comments are closed.