Houten kozijnen Arnhem

Houten kozijnen Arnhem

Wilt u graag nieuwe kozijnen, maar vindt u een kunststof raamkozijn te weinig uitstraling hebben? Kies dan voor houten kozijnen via Houten Kozijnen Expert Arnhem. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste leverancier voor het leveren en plaatsen, of repareren van uw houten kozijnen. Dankzij onze goede connecties met menig raamkozijn fabriek, en doordat u bij ons in contact komt met meerdere professionals uit Arnhem is het mogelijk om tot wel 35 procent van de uiteindelijke prijzen van de kozijnen af te halen. Benieuwd naar de additionele opties van hout, bijvoorbeeld voor deuren? Vul ook dan ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Wat zijn de voordelen van hout?

Het grootste voordeel van hout als materiaal is dat het gemakkelijk te repareren is. Bij beschadigingen door inbraak of slijtage hoeft het raamkozijn niet terug naar de fabriek, maar kan eenvoudig thuis gerepareerd of geschilderd worden. Een tweede voordeel is dan ook de eenvoudige kleurwisseling die mogelijk is bij houten producten. Uw kozijnen veranderen binnen een handomdraai van authentiek naar modern. De warme uitstraling van het product vormt een derde (veelgenoemd) voordeel. Tot slot zijn houten kozijnen in Arnhem tegen aantrekkelijke prijzen verkrijgbaar, en kennen ze een lange levensduur. Bij ons bent u aan het juiste adres voor:

 • Een snelle levering
 • Eenvoudige montage
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Ervaren vakmannen
 • Een groot assortiment

Offertes aanvragen

  Gratis offertes

  Werkzaamheden (*)

  Waarvoor wilt u offertes aanvragen?


  Woont u al in het huis waarvaan u de werkzaamheden wilt verrichten? (*)

  Gewenst uitvoermoment (*)

   

  Bent u benieuwd naar de prijzen van onze kozijnenspecialisten? Vraag gerust een offerte aan, u krijgt spoedig diverse vrijblijvende prijsopgaven toegestuurd. Aan u om deze te vergelijken op prijs en kwaliteit!

  Houten kozijnen onderhoud Arnhem

  Onderhoud

  Vaak stelt men dat het onderhoud van houten kozijnen lastig is in vergelijking met de kunststof variant. Dit valt echter ontzettend mee, vanuit de fabriek raadt men aan ook hout af te nemen met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel. Daarnaast zorgt een goede verflaag of coating ervoor dat weer en wind niet van invloed zijn op de kwaliteit van het raamkozijn, en kan deze zelfs tot 75 jaar meegaan.

  Isolerende werking houten kozijnen

  Isolerende werking

  Een houten raamkozijn heeft een lagere isolatiewaarde dan de kunststof of aluminium variant. Kozijnen van hout dragen echter wel bij aan de isolatiewaarde van uw pand in Arnhem, zeker wanneer de montage exact is uitgevoerd. Wanneer we de isolatiewaarde vergelijken met andere materialen dan blijkt dat hout op de lange termijn iets lager uitkomt, maar dat het verschil minimaal is dankzij de lagere prijzen voor aanschaf.

   

  Houten kozijn met karakteristieke uitstraling

  Karakteristieke uitstraling

  Houten deuren en kozijnen staan van oudsher bekend om hun karakteristieke uitstraling. Dit komt doordat monumentale panden altijd mooie houten deur- en raamstijlen hebben. Woont u in een gedateerd pand in Arnhem, dan raden wij aan u voor hout als materiaal voor de kozijnen te kiezen. Dit biedt naast een warme ook een authentieke sfeer, wat de koopwaarde van uw woning ten goede komt.

  Houten kozijnen prijzen

  Makkelijk van kleur te veranderen

  Bent u uw huidige raamkozijnen zat? Kies eens voor een andere kleur verf, en u zult zien dat de uitstraling volledig verandert. Wilt u direct al een extra laag of coating aanbrengen? Dit wordt in de menig fabriek niet gedaan, onze leveranciers uit Arnhem zijn u echter maar al te graag van dienst. U bepaalt de kleur en dekkingslaag, en wij zorgen voor een optimale uitvoering tegen lage prijzen.

   

  houten kozijnen offerte

  Houten kozijnen tegen scherpe prijzen!
  Onze specialisten uit Arnhem leveren kwaliteitsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Vraag eens een offerte aan.

  Houten deuren Arnhem

  Houten deuren

  Tot voor lange tijd werden deuren alleen van hout gemaakt. Elke hout fabriek levert daarom ook deuren naast kozijnen aan. Een houten deur is met name geschikt voor binnenshuis, waar deze sfeer brengt en rust. Buitendeuren kunnen ook van hout worden gemaakt, het is dan echter belangrijk deze goed de beschermen tegen de invloeden van het weer. Wilt u weten welke opties er zijn voor deuren bij onze leveranciers in Arnhem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bieden u graag meer informaties of desgewenst een prijsindicatie op maat.

  Vrijblijvende offerte

  Wilt u weten wat de kosten zijn voor een raamkozijn naar uw keuze? Bent u benieuwd welke modellen in de dichtstbijzijnde fabriek beschikbaar zijn en of deze bij uw pand in Arnhem passen? Vul dan op het contactformulier zo exact mogelijk uw wensen in. Wij zullen u op basis van deze producteisen enkele offertes op maat toesturen van experts uit Arnhem. U vergelijkt deze zelf naar aanleiding van de geboden prijzen en diensten. Zo kiest u altijd voor een specialist die bij u past. Hebt u behoefte aan additionele informatie? Stel u ook dan in verbinding met onze service via het contactformulier. Hopelijk tot snel!

   
  Familie de Vries, Arnhem – Direct na de aanvraag hebben we een bevestiging ontvangen en spoedig daarop ontvingen we diverse prijsopgaven van specialisten uit de regio. Snelle en goede service!

  Comments are closed.